Een beeld zegt meer dan duizend woorden.


Creatieve Multimediale Communicatie.

Creatief

Verantwoorde creativiteit is de achterliggende gedachte bij iedere vorm die Pixely creërt.

Analytisch

Wat is nou daadwerkelijk belangrijk om te laten zien? Pixely houdt rekening met de gebruiker die de klus snel wil klaren.

Trending

Pixely wil absoluut niet achterlopen en houdt daarom de laatste creatieve, technologische en sociale trends in de gaten.

Beeldmerken

Het creëren van een ervaring door middel van vormen en kleurenpaletten die perfect bij het doeleinde passen. Denk bijvoorbeeld aan logo's of huisstijlen, maar ook infographics of andere creatieve uitingen.

Websites

Het pixel-perfect ontwerpen en bouwen van moderne websites. Vaak met een zo minimalistisch (en daardoor strak) mogelijk design, zodat de boodschap helder gecommuniceerd wordt.

Drukwerk

Met het CMYK-kleurenprofiel en een typografisch arendsoog worden de mooiste flyers, banners, brochures, folders, posters en visitekaartjes ontworpen. Briefpapier is ook een mogelijkheid.

Pixely specialiseert zich in gebruikerservaring.

Pixely is een creatief bureau gespecialiseerd in User Experience(design), print(design), web(design), User Interface(design) en basis programmering (front-end development).


Op maat gemaakt, hoogst persoonlijk.


Stap 1 - Begrip

Hoe kan Pixely je helpen ? Wat doet je bedrijf en waar wil je heen? Wat is belangrijk en wat voor relatie wil je met je klanten? Wil je bijvoorbeeld een responsive website met een CMS wat je waarschijnlijk niet gaat gebruiken? We praten over de basics, maken een platform voor de groei , en vervolgens stellen we doeleinden voor de faseringen.


Stap 2 - Tegenstrijd

Je wil niet hetzelfde stoffige product dat iedereen al heeft. Hoe kunnen we grenzen verleggen? Wat moet er gedaan worden om je te onderscheiden van de concurrentie ? Als team gaan we brainstormen, prototypen en discussieren totdat we een gouden formule hebben gevonden. Wees wel een beetje open minded en heb vertrouwen in Pixely!


Stap 3 - Samenwerking

Met respect en in goed vertouwen gaan we een samenwerkingsproces aan waarbij we zo efficient mogelijk (liefst zwart op wit) communiceren. Pixely werkt nauw samen met haar klanten en iedere stap die we nemen wordt nauwkeurig uitgepland.


Stap 4 - Groeien

Zodra het project van start gaat kijken we verder dan de startlijn. Pixely helpt bij het plannen en uitvoeren van de respons op een product. Op basis van die respons maakt Pixely vervolgens veranderingen.


Wie is Pixely?


Jasper Zuidhof | '89

Mijn naam is Jasper en ik heb de HBO opleiding Communicatie & Multimedia Design afgerond aan de Avans Hogeschool te Breda. Wat dat inhoudt is dat ik een creatieve multimediale duizendpoot ben. Gaat het om het bedenken, verantwoorden, verwoorden, vormen of maken van huisstijlen, logos, posters, websites, filmpjes of audiofragmenten: in elk stadium (en elke vorm) van een project zal ik verantwoorde input kunnen leveren.

Pixely werkt buiten kantooruren.

Pixely werkt als ZZP'er (freelancer), en dat houdt in dat werk voornamelijk in de avonden of weekenden gedaan wordt. De planning hoeft daar natuurlijk niet onder te lijden, er wordt goed rekening gehouden met uw wensen en natuurlijk kan een snel telefoontje tussendoor geen kwaad!

Partners in crime

Pixely is op zoek naar partners die gespecialiseerd zijn in
(sociaal-)netwerken en communicatie.


Waarmee kan ik je helpen?

» Ik wil graag een logo

logo's, huisstijlen, beeldmerken, woordmerken

» Ik wil graag een print-uiting

briefpapier, flyers, banners, brochures, folders, posters, visitekaartjes

» Ik wil graag een web-uiting

websites, mini-websites, retoucheerwerk,

» Ik heb een ander verzoek

Bijv een bestaande uiting nieuw leven inblazen.

Pixely

Creatieve Multimediale Communicatie.

Hyacintlaan 10
5582BP, Waalre

06 2938 5305
info@pixely.nl

KvK: 59616180

X

Sorry!

Registratieformulier in de bouw, neem even contact op via de mail!

X